Protejăm oamenii. Nu putem spune mai clar. Siguranța alimentară este punctul nostru central. Acțiunile pentru a asigura calitatea și siguranța alimentară se desfășoară prin fiecare parte a proceselor noastre.

O cultură puternică a calității și siguranței în muncă a fost întotdeauna una dintre pietrele de temelie ale afacerii noastre. Susține angajamentul nostru față de consecvență, îmbunătățire continuă și satisfacție a clienților și este important pentru noi să menținem o performanță de afaceri rezistentă și durabilă. Avem de-a face cu produse extrem de sensibile și colaborăm doar cu furnizori și subcontractanți care pot garanta industriei niveluri ridicate de siguranță alimentară.

Direcția

Țintele pe termen lung pe care dorim să le atingem. Foaia noastră de parcurs de calitate pornește în strategia globală de afaceri și se încadrează în planurile noastre anuale. Când împărtășim aceeași direcție, împărtășim și aceleași obiective pentru viitor și cădem de acord asupra spre ce ne îndreptăm la nivel global, precum și la nivel local.

Modalități comune de lucru 

Pentru că asigură o performanță robustă care creează încredere în rândul clienților și consumatorilor noștri. Ne-am construit cultura calității pe structuri și proceduri comune.

Modul în care gândim, simțim și acționăm 

Multe dintre situațiile de zi cu zi legate de siguranța alimentară și calitatea necesită adesea decizii rapide. Ceea ce alegem să facem și modul în care decidem să acționăm într-o situație dată este foarte mult influențat de modul în care gândim și simțim. Transformarea fiecăruia dintre cei 6.000 de angajați ai noștri într-un lider prin instruirea lor în instrumentele noastre comune de leadership ne asigură că toată lumea are instrumentele și curajul să-și asume responsabilitatea și să acționeze corect chiar și sub presiune.

Suntem certificați conform standardelor internaționale

Toate unitățile de producție Lantmännen Unibake urmează standarde recunoscute internațional pentru siguranța alimentară, managementul calității, managementul mediului și eficiența energetică și toate sunt certificate conform BRC.

Standardul global BRC pentru siguranța alimentelor

Standardul global BRC pentru siguranța alimentelor este un standard recunoscut la nivel internațional al British Retail Consortium. Acesta stabilește cele mai bune practici în producția de alimente pentru a asigura îndeplinirea cerințelor legale și de protecție a consumatorilor. Numărul 8 al standardului BRC Global a fost publicat în august 2018. Standardul a îmbunătățit accentul pe cultura siguranței alimentare și monitorizarea mediului și încurajează dezvoltarea în continuare a sistemelor care asigură securitatea alimentară și apărarea.

Citiți mai multe despre BRC Global Standard

Etica în afaceri și anticorupție