Manipulare / Pregătire
A se depozita la -18°C sau mai rece. Nu recongelați după decongelare.
A se decongela timp de 15 min. Timpul optim de coacere este de 18 min la o temperatura cuprinsă între 170°-190°C.
Mini Croissant drept, umplut cu crema de alune si ciocolată. Decorat cu un topping de ciocolată și făcut din 16 straturi de aluat. Croissantul are o greutate de 45 de grame, se prepara cu un amestec de unt si margarina. Un adevărat atu la micul dejun (bufet) sau ca gustare (cu o cafea). Potrivit pentru diete vegetariene.
A se depozita la -18°C sau mai rece. Nu recongelați după decongelare.
A se decongela timp de 15 min. Timpul optim de coacere este de 18 min la o temperatura cuprinsă între 170°-190°C.
360
Greutate pe cutie | Număr articol | Codul GTIN | // This is a workaround to not show the type column if no GTIN is setType |
---|---|---|---|
4860 | 17170000 | 05413056013545 | // This is a workaround to not show the type column if no GTIN is setCase |
148800 | 17170000 | N/A | // This is a workaround to not show the type column if no GTIN is setPallet |